Srdce políbené krví

Srdce políbené krví

Anotace: ...

Dva doušky stačí
když slzy se tlačí
do cizí náruče
tělo mé padá

hvězd nočních záře
sama nedokáže
zacelit srdce
políbené krví

Dvě slova mocná
citově ctnostná
v sychravém dni
Miluji Tě
Autor Jean-Michel, 05.10.2011
Přečteno 298x
Tipy 4
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, CULIKATÁ, Lucucu
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí