Pelichá

Pelichá

Anotace: na koberec

je někdy těžké
krásnou být
za krásnou se položit

do rána hořkého
co s pivem sladkne

dej mi pár vteřin
a život hned spadne
do hlubin vlasů

od kterých koberec čistil jsem

ale vždycky se objeví
na saku, potahu, sedačce
a pak se žena ptá

jaktože zase pelichají
té tvé další kočce???
Autor edita K., 05.10.2011
Přečteno 296x
Tipy 1
Poslední tipující: Loveless
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí