Sen ...

Sen ...

Anotace: Proč se mi o tobě pořád zdá?

Mě včera večer zdál se nádherný sen,
že je krásný, moc krásný den.
Že zas spolu ruku v ruce jdem
a já hrozně šťastná sem.
Že na sobě mám krásné bílé šaty
a na prstě kroužek zlatý.
Že už bude spolu navždy
a ne prožívat naší lásky vraždy.
Místo toho mě čekalo jen probuzení
protože ten koho miluji už se mnou není...
Autor cestovatelka, 13.02.2006
Přečteno 519x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Semnou už taky není:o(

21.02.2006 22:53:00 | Gamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí