Voda

Voda

Anotace: Zvláštní, má své kouzlo myslím

Prahnu žízní, tak napít mi dej,
Tak konečně se už rozkoukej,
Ty nabízíš mi vodu z dlaní,
Kde ruce s vodou těžce hraní,

Smočit své rty v té vodě musím,
I když proto hodně zkusím,
Jak rty vadnou bez té louže vody,
Sebral si mi ji bez dohody,

Touha po ní však je mocná,
Žízeň je však nápomocná,
A tak blouzním je to vráska,
Když roli vody hraje láska
Autor Gamy, 13.02.2006
Přečteno 393x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

je pěkné psát o vodě:-)70

13.02.2006 23:09:00 | airelle

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí