Nina Trigorina

Nina Trigorina

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=jkCyLCazTpQ&feature=channel_video_title

Slza z nadýchaných snů na tvář ti dopadá,

cítíš jak život probouzí se v mžik.

Cítíš jak faleš a zlost v zapomnění upadá,

záblesk stěstí v srdci náhlí klid.



Je prostý, ten pocit dobře znáš,

lehkomyslnost touhy tvé.

Je sprostý, ten pocit, do pekla se propadáš.



Jen pohled, oči volají tě k němu,

dej si pozor, on necítí tvou něhu.

Jen srdce tep, krev proudí proti proudu,

Dej pozor, zrada zabije tvou touhu.



Pusť ho, nech ho jít,

on tebe v světě nehledá

Chyť ho, zab ho!

To on z tebe duši vysává.

A naději v nás…
Autor Lamagra, 06.10.2011
Přečteno 506x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí