Vláčím

Vláčím

Anotace: ...

Tvá ledová slova
čiřejši než únavava ze života
palí víc než ta má zoufalá
ta co naší nevinnost spálila...

V tvé upřímné nevděčnosti
nějvděčnější sama jsem
v mé bolící minulosti
přes ulici spolu jdem ...

Beze stínu kráčím,
srdce za sebou vláčím...
Autor Lexisa, 06.10.2011
Přečteno 267x
Tipy 1
Poslední tipující: jondys
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí