Žlutý autobusek

Žlutý autobusek

Anotace: Aneb jak to osud umí zařídit... (nechci dělat reklamu názvem společnosti v názvu mého pokusu o verše;)

Zjevil ses jako kouzlem vedle mě
Bylo to snad osudové setkání?
Od té chvíle líbilo se mi cestování,
Ve žlutém autobuse vedle tebe.
Už nechtěla jsem se dívat z okna,
zbytek toho času hleděla jsem jiným směrem
Nevědíc co říct, co dělat..

Jak nádherně hřála nás podlaha,
nevědomost a touha.
Co se stalo se zábranami,
můj krásný neznámý ?
Nevěřím na náhodu
můj život je odevzdán osudu.
My fatalisti máme alespoň výmluvu... … …
Autor Eris Greensun, 07.10.2011
Přečteno 392x
Tipy 3
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí