Do poloprázdných dlaní

Do poloprázdných dlaní

Anotace: ...

Má poloprázdná dlaň
svírá střípky štěstí,
z prchavých chvil vybírá tu nejvyšší daň
a slzy tisknu v pěsti

Na hranici snů svlékám se do naha,
v poloprázdných dlaní choulí se naděje,
co naší lásce přísahá

Do oltáře uschovám pár okamžiků
z písku stavěných,
pár dopisů a fotek,
časem tak vzdálených

Do poloprázdných dlaní kapky deště stékaly,
do bolavého rána,
na dlani čáry života
zbyla jsem já sama

S růžencem a modlitbou
na pilíři lásky,
v poloprázdných dlaních
zbyly staré vrásky...
Autor Lenny, 07.10.2011
Přečteno 388x
Tipy 10
Poslední tipující: labuť, hašlerka, Agniezka, CULIKATÁ, Mbonita, Emmelia, jondys
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jednou snad vrásky změní se v štěstí
láska pak zavolá probuď se nespi

07.10.2011 19:11:00 | jondys

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí