Když láska projde krajinou

Když láska projde krajinou

Anotace: Jak to může dopadnout, když člověk zradí osobu milovanou a návrat není možný....

Láska prošla krajinou,
já ohlédl se za jinou.
Tvé oči viděly tu zradu,
já nechal jsem tě být,
teď uvědomuji si svou chybu
a nemůžu navázat na stejném místě nit.

Tvou lásku ke mně ukončil jsem já,
ale pro mé srdce jsi ta jediná.
Dál do života musím sám,
nevím, zda to význam má.

Své štěstí jsem už promarnil.
Smrt prošla krajinou a já se jí podvolil.
Autor Lucas92, 07.10.2011
Přečteno 310x
Tipy 14
Poslední tipující: Mbonita, labuť, hašlerka, Agniezka, Eliss94, CULIKATÁ, Daniel Osbourne, Bernadette, tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí