Síla dvou je zapotřebí.

Síla dvou je zapotřebí.

Anotace: Pocitovka.

Byl jsi na mě příliš rychlý
a divil ses, že na to nejsem příliš zvyklý.
Ano...mám tě rád.
Na to mi však stačí jen tě znát a ne milovat.

Vzpomínám si na tvé ruce...boky,
na ty strávené roky,
jenž přehoupli se mílovými kroky.

Vždyť síla dvou je zapotřebí,
když se láska opotřebí,
aby jeden čekal, až ten druhý vstane.

TeĎ daleko jsi, jak po poledni ráno
v lásce zatím nebylo nám příliš přáno.
Proto píšu tuhlé báseň,
abys věděl, že jen pro tebe tu já jsem.
Autor Daniel Osbourne, 07.10.2011
Přečteno 389x
Tipy 1
Poslední tipující: Cortina
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Teď daleko jsi, jak po poledni ráno.... :) Miluju tvá přirovnání :)

09.12.2011 18:18:06 | Cortina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí