Úsměv

Úsměv

Anotace: ve Tvé tváři je vždy jiný

Sbírka: Vyznání aneb Všeho moc škodí

Zvláštní úsměv podmanivý
máš, když prožíváš zážitky,
nasáváš všechny prožitky,
den je Sluncem ohnivý.

Zvláštní úsměv soustředivý
máš, když věnuješ se zálibě,
nasloucháš nebeské hudbě,
den pak není odstředivý.

Zvláštní úsměv očekávání
máš, když novoty si užíváš,
své pohledy na ni střídáváš,
den je plný vyčkávání.

Zvláštní úsměv spokojenosti
máš, když plní se Tvá představa,
nevšední fotografická výstava
dni ubere jeho lidské zlosti.

Zvláštní úsměv úlevy
máš, nepříjemnosti končí,
a nadobro se s Tebou loučí,
den přináší svoje slevy.

Zvláštní úsměv rozpustilý
máš, když šťastně se cítíš,
na velkou událost se líčíš,
dny Tvé strasti odpustily.

Každý Tvůj úsměv znám,
do náruče chci Tě jemně vložit,
má slova Ti budou věrně sloužit,
každý den chce patřit nám.
Autor tomtomtoma, 07.10.2011
Přečteno 401x
Tipy 1
Poslední tipující: Baja77
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí