Nejsmutnější nevěsta

Nejsmutnější nevěsta

Anotace: sáno uprostřed v noci když se mi trochu rozutekli myšlenky.První která se mi celkem líbí

kampak kampak mladá dámo
máte pro strach uděláno?

Nech mě projít touto cestou
za chvíli se mám stát nevěstou

Nepustím tě moje paní
Ted mám chut na trochu hraní

Na hraní ted nemám čas
Nemluv nechci slyšet tvůj hlas

Uděláš si moře času
Když tě chytím kolem pasu
Máš mě ráda vzpomínáš
Na koho myslíš když usínáš?

Můj muž je pro mne jediný
Pochází z dobré rodiny
Je to správně si ho vzít
Prosím tě nech mě jít

Lžeš sama sobě ty to víš
Konečné ano však nevyslovíš
Vzpomen si až budeš v kostele stát
Komu své srdce skutečně chceš dát
Já ho dal tobě vzpomen si
My dva jsme byvali milenci

Nezapomněla jsem nikdy na ty dny
Kdy byli jsme jen já a ty
Utajené polibky,letmé doteky
Útěky z okna,procházky u řeky
Nechci však vzpomínat,vzpomínky v prachu
Nechci už zažívat celé dny strachu
Vezmu si muže co je mi dán
Nemusíš přece žít navždy sám

Raději sám než s někým jiným
Pojdme se vrátit k těm chvílím

Nemluv tak hloupě jenom se trápíš
Myšlenkami na mě se ztrácíš
Moc mě to bolí ale musí to být
My dva nemůžeme spolu žít
Netrap mě tolik,pust mě prosím
Já už si to nerozmyslím

Utíkáš před pravdou jsi totiž nejistá
Moc dobře víš že chceš být má nevěsta
Dobrá jdi tedy když se chceš vdát
Za muže který tě ani nemůže znát
Chtěl jsem ti dám všechno co u sebe mám
Ted ale zůstanu raději sám
Máš slavný den proč se neusmíváš
Jsi krásná,nádherná ty všechno máš
Jenom tě prosím o poslední polibek na cestu
Nikdy jsem neviděl smutnější nevěstu
Autor mw--martina, 08.10.2011
Přečteno 350x
Tipy 8
Poslední tipující: Happy-Angel, Charibeja, tato22, Izza, CULIKATÁ, Dark Princess
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí