Touha po milování

Touha po milování

Anotace: pro Bodlinku a Františka

Začalo to nevinným psaním
dva osamělí lidé,toužící po lásce
křehké dušičky v něžném flirtování


K jediné otázce upjatí
obavy,jestli jiskra přeskočí,
zda setkání splyne v milování
vášnivé - co s nimi zatočí


Noční roztoužené šeptání
půjčování prstíků a dlaní,když
ty pravé jsou tak daleko a
nejsou zrovna k mání


Obavy a touhy se proplétají
již nic jim nebrání
je to jen na nich,zda dojde k
naplnění tužeb a přání
Autor Maryje..., 08.10.2011
Přečteno 463x
Tipy 34
Poslední tipující: V.N.Losinský, vodnař, Juan Francesco de Faro, ECHO PARAZIT, Jarka, ZILA78, Mbonita, Zasr. romantik, hašlerka, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

píšeš moc a moc luxusně.

09.10.2011 21:47:00 | ECHO PARAZIT

Láska jak má být:)

08.10.2011 15:47:00 | Emmelia

Nejlíp ladí podle mne
druhá sloka.

08.10.2011 15:25:00 | s.e.n

Pěkné, poetické.

08.10.2011 14:37:00 | Jeněcovevzduchukrásného

Z jiskřičky plamínek jež uhasit se nedá
a ruka ruku stále hledá,
k milování
v tu chvíli jedinému přání
ST

08.10.2011 14:27:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí