O někom

O někom

Anotace: Zamyšlení nad jedním kamarádem.

Nevím, proč básničku ti psát mám,
v poslední době nad psaním odpočívám.
Netuším, co Ti mám napsati,
když o Tobě si nemůžeme povídati.

Přemýšlím, podle Tebe tě neznám,
přitom já, se lidských citech vyznám.
Svou povahu mi zamlčuješ,
podle mě ve špatných iluzích žiješ.

Působíš tajemně a nedáš se předvídat,
ale když sportuješ, je radost se na Tebe dívat.
Často nad něčím přemýšlíš,
své počítačové dovednosti si rozvíjíš.

Možná že se v Tobě mýlím,
možná nejsi tak zajímavý,
k tolika teoriím se chýlím,
a tolik věcí na Tobě chválím.
Autor Liquid vamp, 09.10.2011
Přečteno 314x
Tipy 2
Poslední tipující: Druid, Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí