Jsem loutnou

Jsem loutnou

Anotace: a čekám na tvoje rozeznění...

Jsem loutnou
na zem odloženou.

Čekám na tvoje
probuzení,
rozeznívání a znění,
na tvoji zář,
která způsobí,
že moje tvář
se rozjasní
a loutna rozezní se
v té chvíli nevšední,
nezevšední se,
tiše zní a moje tvář
vydává jas,
ve kterém září
vše dobré z nás.

Nese nás čas
a já slyším
tvůj něžný hlas,
jak tiše zní,
se mnou tu bdí
a vede nás!
Autor Hana Trnková, 14.02.2006
Přečteno 377x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká...

14.02.2006 11:10:00 | Raymond

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí