Miluji Tě

Miluji Tě

Anotace: moje o něco starší básnička ale upravená :) co na ni říkáte? prosim o nějakou kritiku chci se zlepšit a bez kritiky to nejde ;)

Miluji Tě a chci se za Tebe bít,
na kraj světa s Tebou jít.
Vše co mám Ti chci dát,
vím, že s Tebou se nemusím bát.
*
Miluji Tě plně oddaně,
srdce své dám Ti do dlaně.
Chci Tě mít jen pro sebe,
jak smutné jsou chvilky bez Tebe.
*
Svá tajemství Ti chci svěřit,
vím, že jen Tobě mohu věřit.
Vlasy Tvé na slunci jako zlato září,
nic se nepodobá Tvé ďábelské tváři.
*
Celou noc se mi o Tobě zdá,
Já chci být jenom Tvá.
Chci Tě mít jen pro sebe,
jak smutné jsou chvilky bez Tebe.
*
S Tebou nikdy nebudu nic,
chci Ti dát své lásky ještě víc.
Miluji Tě, dávám Ti vše co mám,
a vím, že Tvým rtům nikdy neodolám!!!
*
Snad nám naše láska vydrží,
Bez všelijakých průtrží.
Chci Tě mít jen pro sebe,
jak smutné jsou chvilky bez Tebe.
*
Milovat znamená pro druhého žít,
cestou dalekou za ním jít,
Své srdce tomu druhému dát,
a celý život se o tu osobu bát.
*
Chci Tě mít jen pro sebe,
jak smutné jsou chvilky bez Tebe.

Chci Tě mít jen pro sebe,
jak smutné jsou chvilky bez Tebe.
Autor majdik 2, 09.10.2011
Přečteno 506x
Tipy 1
Poslední tipující: Lotorien
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí