Světlo života

Světlo života

Anotace: ..takové, které nikdy nezhasíná..

Píšu tak jak dýchám
ze svých žil
a dýchám tak,
jak posíláš mi dech,
chodím přes kalíšky
z Tvých bezbřehých sil
a létám si s Tebou
tam v motýlech,
v peřinách sněhobílých,
v dotekách múz,
kde šeptám suše,
jak moc se mi líbí
ta citlivá duše
a jak mi chybíš,
úplně celičký,
tak na dálku mě políbit
prosím zkus,
třeba se zachvěji
a nechám Ti do vlasů
popadat hvězdičky,
něco si přej,
ale mě to neříkej,
já totiž vím,
že stejné máme přání,
tajně vepsané
hluboko v dlaních
našich srdcí,
kam vítr vane
duhová poznání,
prosím už se neboj,
mezi námi
se nikdy nic nestane,
kráčíme spolu
ve stopách vlastních
a já se usmívám,
protože cítím,
jak moc jsme šťastní,
liščátka v doupěti,
co dřímají v objetí
a nikdo na ně neútočí,
chci stát se králem času,
abys mě pořád
objímal kolem pasu,
chci zase ztroskotat
ve Tvých očích
a spojovat můj tlukot s tvým,
spoustu věcí neznám,
ale ničeho nelituji
a jedno jistě vím,
že jsi to jediné
světlo života,
kterého se nikdy nevzdám…

A že Tě zoufale miluji..
Autor Jiná, 10.10.2011
Přečteno 509x
Tipy 34
Poslední tipující: Azure angel, carodejka, Juan Francesco de Faro, Berry, hašlerka, labuť, la loba, Nikolka, zenge, Kars, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ať ti svítí stále jasně světélko života, moc hedzké.

17.10.2011 19:29:00 | carodejka

Zoufale ne-šťastně:-)))

11.10.2011 09:26:00 | la loba

Moc krásné ;) jen tak dál ;)

11.10.2011 08:30:00 | Nikolka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí