Opuštěná

Opuštěná

Anotace: Protože cesty se občas rozchází...

V plamínku lidský touhy,
dým se vplítá do vlasů,
spolu se zas obejmeme,
jak za našich starých časů.
Úsměvem rozzáříš můj den,
Slyším tě ve změti hlasů,
Láska bude jako sen,
I za všech těch nečasů,
Milovat se budem jen.
Smích a potom pláč,
Radost střídá strach,
Tak se trochu snaž,
Napij se na kuráž.
V nevinném víně,
Z cigaret kouř,
Útrapy života
A zbyla jen spoušť.
Tak znovu neznáš mě,
Míjíš mě po chodbách,
Mé oči plné slz,
Skončit to šlo by snáz.
Tak nejspíš došly sme,
K cíly své cesty,
Půjdem teď každý zvlášť,
Nehledě na protesty.
Autor Ashita Abigor, 10.10.2011
Přečteno 309x
Tipy 1
Poslední tipující: Queer
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí