Jsi mou knihou

Jsi mou knihou

Anotace: Ať život běží dál, když můžeme se občas podepřít.

_________________________


Po malých doušcích upíjím,
z tvých očí zoufalství a strach.
Cítíš nepřítele v podloubí
a jeho hvězdný prach.
Na záda nakreslím ti motýla,
aby křídla nesla tě prostorem.
Chci být tvým svědomím,
chci být tvým nestorem...

Nemůžeš se ztratit,
nemůžeš předbíhat zub času,
můžeš jen jediné,
doufat v nenadálou spásu.

Život je nepopsanou knihou,
láska její vazbou,
ty jsi autorem,
já Koniášem.


.
Autor JR, 10.10.2011
Přečteno 569x
Tipy 21
Poslední tipující: Erato, Lasska, Juan Francesco de Faro, hašlerka, Cassandra, strašidýlko-střapatý, Tanzania, Mbonita, CULIKATÁ, Maryje..., ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je krásné, že takové city stále mezi lidmi existují...

19.10.2011 21:44:00 | Lasska

ano oheň lásky je krásnej:-)

11.10.2011 09:13:00 | Mbonita

moc pěkné vyznání..

10.10.2011 23:05:00 | Maryje...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí