Temná strana síly

Temná strana síly

Anotace: kéž bys mě už propustil...

kolik slz ještě mé očí opustí
než mé srdce zhasne
kolik vzdechů hrdlo vypustí
než mi bude jasné

že jsem ti lhostejná
že jsem ti nehodná

kolik nocí ještě bez spánku
něž příjde procitnutí
kolik smutků bez vánku
něž zahodím co milovat mě Tebe nutí.

než povadne síla temné strany,
naše duše rozpletou se a oba budem zase sami
Autor Lockedlady, 10.10.2011
Přečteno 304x
Tipy 1
Poslední tipující: jondys
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí