Ranní rozbřesk

Ranní rozbřesk

Anotace: Troška melancholie, vzpomínek, zapomění

Podej mi ruku, budem si hrát,
Do ranních hodin spolu se smát,
Ruku v ruce budem si povídat,
Spolu pak v objetí budeme usínat.

Podej mi ruku, budem si hrát,
Na spoustu otázek budu se ptát,
Budem se dívat, jak slunce odchází,
Za každou otázkou něco se nachází.

Podej mi ruku, budeme snít,
Při západu slunce, když budeš chtít,
Budu jen doufat, ža mi padneš do náruče,
Sama pak poznáš, pro koho mé srdce tluče.

Polibek na dobrou noc já ti ted´posílám,
Mé myšlenky jsou u tebe, když večer usínám,
Se vztyčenou hlavou, na tebe hledím,
Něžná slůvka zas a znovu, tobě já povím.
Autor Spajdy, 10.10.2011
Přečteno 429x
Tipy 3
Poslední tipující: Spajdy, tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí