Srdce jako jehelníček

Srdce jako jehelníček

Anotace: ...............

v srdci
jako lýkožrout
láska mi jen škodu dělá
nemohu se
ani hnout
ty nepřestáváš
jsi stále bdělá

můj sval
je jako jehelníček
příjímá hroty
zbraní tvých
slzy kanou
z pod mých víček
ty chladná jsi
jak padlý sníh

tak prosím tě
už dost
mé tělo
více síly nemá
mou duši
jímá zoufalost
dál mlčí
tvoje ústa němá

jak dlouho ještě
chceš mne týrat
trhat srdce moje na kusy
už nemohu
se déle vzpírat
vždyť takhle
to skončit nemusí
Autor James Libustka, 11.10.2011
Přečteno 383x
Tipy 31
Poslední tipující: Maryje..., Anjesis, dream in emptiness, Jiná, Juan Francesco de Faro, la loba, Niky88, hašlerka, Mbonita, Donne, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

skvělá

17.10.2011 21:44:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí