Cizí rty

Cizí rty

Anotace: Tak..Když toužíte po někom vzdáleném..

S myšlenkou na tebe
temný anděli,
usmívám se na druhé.
Já však raději
smála bych se na tebe.

Před očima tebe mám
vzdálený vlku,
když vedle mužů usedám.
Však raději tvojí ruku,
kolem pasu chtěla bych.

Na rtech ty tvé cítím,
když líbá mě ten cizí muž
Ach lásko! Já ale čekám
kdy přijdeš ty
a políbíš mne už!

Cizí ruce hladí mé tělo,
neznámé oči hledí do těch mých
toužící rty šeptají:
„Chci tě!Chci tě celou!“
A já po tobě toužím potají.

Já již nechci líbat tyhle rty
já nechci úsměv dávat mu
Chci,abys to byl ty
Tobě se chci oddat celá
a tvé polibky také cítit.

Přijď,prosím přijď
andílku temný
Obejmi mne v pase
a do ucha zašeptej
„Miluji tě! V celé tvé kráse.“
Autor 1p1000, 11.10.2011
Přečteno 380x
Tipy 12
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, E.T.Jane, Richty, Leonkaaa, Agniezka, J's ..
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí