Chybíš mi

Chybíš mi

Anotace: ***Za dobu, co jsme se neviděli toliko myšlenek, toliko mouder v hlavě mé vzniklo, jsem jako lexikon...kouzel? Kéž by...***

Chybíš mi, kvítečku,
laskonko má,
nedá se bez tebe,
vadne kytička.

Přijď honem,
přistup blíž,
vem si konvičku,
polib mě, obejmi,
zalej kytičku.

Černé tvé oči
jako dva majáčky blikají,
přede mnou jenom ty,
hodiny tikají...

Čas běžně utíká,
náhle však stojí,
v tichém pláči topím se,
chci náruč Tvoji!

Škoda jen škoda,
že tolik nás dělí,
vždyť ani nevím,
zda tvé rty
ještě mé chtějí.

Nedá se vypustit,
co k tobě cítím,
je to tak hluboko,
lapeno v síti.
Autor Matička, 11.10.2011
Přečteno 351x
Tipy 2
Poslední tipující: E.T.Jane, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí