Vyznání

Vyznání

Anotace: kdo by to neznal

Noc co noc tě ve snech mám, kvůli tomu jen usínám.
Jen abych vedle tebe mohl být, nechci jíž o tobě pouze snít.
Vedle sebe, chci tě stále mít, a vedle tebe sladce snít.
Večer láskou usínat, ráno láskou den začínat.
Bez tebe jsem tak strašně sám, ráno ani nevstávám jen abych s tebou mohl být a dál jen o tobě sladce snít.
Po celý život jen tebe vedle sebe toužím mít, jenom tebe jedinou každý den každou vteřinou, myslím na tvůj krásný hlas na tvůj krásný smích a já mám jen na rtech svých miluji tě čím dál víc.
Autor Vlachy, 11.10.2011
Přečteno 387x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí