Ať dělám, co dělám ..

Ať dělám, co dělám ..

Anotace: "K"

Na rtech zůstala Tvá stopa,
v Tobě, zůstala jsem já.
A láska, převlečená zloba,
cítit teplo odmítá.

Lež je odpor předstíraný,
nadsázkou jsou slova má.
A cit roky popíraný,
přítomnost zas otvírá.

Nemám sílu bránit se dál,
cestám jenž Tě ke mě vedou.
Vždyť ať dělám, co ať dělám,
toužím být zas chvíli s Tebou.

Pro další dlouhé nashledavou.
Autor Analisieren, 12.10.2011
Přečteno 338x
Tipy 9
Poslední tipující: seh, strašidýlko-střapatý, Kapka, labuť, Kars, E.T.Jane
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí