v peřinách*

v peřinách*

Anotace: ...

A s nocí na mě padá tma

necudně cudný splín
svou hlavu schová do peřin

a ambra- vůně melancholie
vpletena do tónů magnolie
rozezvučí hru touhy
ve svítání únavy
kdy slunce měsíc políbí

ve vteřinách

cudně necudná odcházím

užij si mou vůni v peřinách...
Autor jvacl, 12.10.2011
Přečteno 375x
Tipy 15
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, carodejka, la loba, Tanzania, tato22, CULIKATÁ, Mbonita, Petbab, Květka Š., J's .., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jak pírko když padá tiše
naslouchám...
tónům
vůním
a čekám kdy
se rozezvoním ST pěkné

13.10.2011 09:51:00 | Tanzania

A vůně touhy tichem dřímá
z každého koutu jemně zní

když svítá

12.10.2011 15:42:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí