Nenávidím,Nevěřím,Nechci!

Nenávidím,Nevěřím,Nechci!

Anotace: Láska nebo nenávist?

Nemám ráda tvé tmavé oči,
Ten pohled strašně dlouhý.
Ze kterého hlava se mi točí,
stačím jen okamžik pouhý.

Něvěřím těm slibům tvým,
které vím, že nesplníš!
Nechci věřit řečím zlým,
Ale ty dál mě slovy zabíjíš!

Nenávidím ty lži tvoje,
Když říkáš "mám tě rád".
Proč stále máš srdce moje,
když už jsi jen *KAMARÁD*?

Nenávidím ten úsměv,tváře..
Vše co tobě patří!
Ty svítíš jak slunce záře..
a já?..trapím se za tři!

Už nechci vidět tvoje vlasy,
Už nic!!..Ten výraz tvůj..
Nenávidím,Nevěřím..Nechci staré časy!
Tak daleko ode mě stůj !
Autor Pa Jush, 12.10.2011
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí