Růže z lásky

Růže z lásky

Anotace: Smutek dokáže hodně, ale jsou věci, na které je i on krátký.

Když slunce uvadá
a hvězd kvetou
mé srdce usíná
a slzy ti tečou.

Když slzy vázy plní
a smutek neutichá,
tak každá květina
v té váze plné smutku
pomalu, pomalinku usychá.

Proč smutkem kvést
květiny nemůžou
když srdce jsou ho plné
asi to nikdy nebude stejně krásné.

Vím myšlení mé
není právě valné.

Však na sebe se zas usmějeme
třeba jednou
a květy radosti opět pokvetou.
Autor Vláďa, 12.10.2011
Přečteno 332x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí