Srdcová dáma

Srdcová dáma

Anotace: Už je to tak. Ženy mají nad námi velkou moc.

Jen co jsem, vyděl
jak nade mnou stála
s mečem,
ta srdcová dáma
a srdce mi proklála.

Věděl jsem, že je tou pravou
tou jedinou vyvolenou.
Jen v jejím srdci
klíč od mého se skrývá.

Nevím proč tu bolest
tělo tak ukrutně vnímá.
Však jedno vím jistě,
chci vás srdcová dámo,
doufám, že mi s vámi bude přáno.
Autor Vláďa, 12.10.2011
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí