těžký časy

těžký časy

Anotace: těžká váha http://www.youtube.com/watch?v=jexNsBjz1r8&feature=fvsr

snad jen trochu pokory
jestli se dnes
ještě nosí

a pryč se všemi sklony k
coby kdyby
a s tvými ostrými úhly
co si o mě brousíš

nestřetneme se

už kdysi bylo pozdě
brát zpět
nenahmatatelné
neexistující
promlčené

bude ještě večer u
"křupavých srdíček?"
voní mi vůbec ještě vlasy?
(já se ostříhala, Bože)
.
až nad míru
šla pěna z večerů a dní
příliš to doutnalo

ztěžklo mi srdce
ruce padají do klína
a lampy jsou rády

zase
šílím
sama
.
Autor Lucijena, 12.10.2011
Přečteno 392x
Tipy 11
Poslední tipující: Lucijena, Lenake, carodejka, drsnosrstej kokršpaněl, J's ..
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc moc smutné ale hezké.

ztěžklo mi srdce
ruce padají do klína
a lampy jsou rády

zase
šílím
sama

13.10.2011 19:13:00 | carodejka

to je... smutné

13.10.2011 15:44:00 | drsnosrstej kokršpaněl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí