Díky Tobě...

Díky Tobě...

Anotace: ...Ty víš

Dýchám díky Tobě jen
Jsi to nejkrásnější
V životě mém
Splnila jsi mi nejeden sen
Dodáváš mi sílu, úsměv na tváři
Když je obloha zamračená
Ty jako jediná hvězda zazáříš
Když Tě něco rozhodí
Má slova vždy uklidní
Polibků ti pošlu po větru na tisíce
Zasloužíš si je nejvíce
Vem si ode mě co jen chceš

Celý týden chybění
Chvíle nepředstavitelné
Pro většinu z nás
Vůbec toho nelituji
Protože vím, že Tě mám
Pak je tu zas víkend
A naše rty setkají se v jedny zas
Krásné společné chvíle
Chci je prožívat zas a zas
Napořád...do konce života

Nosím Tě pořád v srdci
Aspoň tak si pořád se mnou
Co na tom, že se ostatní
Do nás se pořád serou
My jsme dva a máme svůj svět
Nikdo to nepochopí
A může nám vlézt na hrb

Nemám strach z ničeho, důvěřuji ti
A ta láska je v nás
Vím to, cítím to
Tak to bude napořád
Kdekoliv o samotě
Bude nám krásně
Společné povídání a usínání
Do snů tajné vkrádání
Tlučení Tvého srdce rozléhá se
Nekonečným společným tichem
Štěstím nepředstavitelným
Naplňuješ mě

Napořád mnou budeš milovaná
Neměj z ničeho strach
Neděje se nic
Nikdy se nic dít nebude
Neopustím Tě...má milovaná
Autor JohnyD., 13.10.2011
Přečteno 540x
Tipy 5
Poslední tipující: Lioness, Niky88, Jiná
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí