Daleko

Daleko

Anotace: O mně, o příteli a naší vzdálenosti

Vím, že tam někde dýchá,
že natahuje ruku,
od bláhovosti slýchá,
že překračuje mez.

Samy pravidla si protiřečí,
i jeden moment s ním
a srdce mé se léčí,
tak proč neprošeptat řev?
Vždyť já jsem jeho krev...

Čekáš, čekám,
věřím v šibalskou ručičku času,
v tu, co urychlí souznění našich hlasů.
Autor El, 13.10.2011
Přečteno 371x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí