Zhasly plameny svíček

Zhasly plameny svíček

Anotace: Už je to tak

Sbírka: Se smutným koncem

Zhasly plameny svíček
Zamkla jsi mi srdce
A zahodila klíček
Teď utápím se v řece
Utápím se bolestí
Možna na dně té řeky
Chytne mě někdo do kleští
A nebo zůstanu v ní navěky
Nemám dost sil držet se břehu
Když jsem vše ztratil
A hlavně něhu
Jak vše krásné bych vrátil....
Autor Jacob P. Verlaine, 13.10.2011
Přečteno 818x
Tipy 11
Poslední tipující: Lexisa, Boscai, hašlerka, Thalia, CULIKATÁ, labuť, tato22, J's .., Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí