Už zas

Už zas

Anotace: procházíš se v něm..

Sbírka: Básník

Už zas stejně jako vloni.
Pole rudých máků voní.

Opiový sen.
Procházíš se v něm,procházíš se v něm.

Už zas pomalu se stmívá.
Vždyť víš tak to bývá.

Stane se to ještě tolikrát.
Rozchod je jistý to se musí stát.

Víš má rety jako růže.
Snad je nemá pro jiného muže.(může)

Už zas zvon se rozeznívá.
Stalo se už zapomíná.

Opiový sen.
Procházíš se v něm,procházíš se v něm.

Nepřítomně se díváš.
Na duši šrám máky si užíváš.

Už zas a ještě tolikrát.
Rozchod je jistý to se musí stát.

Už zas se rozednívá,
ale ty už víš jak to bývá.

Už zas stejně jako vloni.
Pole rudých máků voní.

Opiový sen.
Utápíš se v něm.
Utrápíš se v něm.
Autor Petr Z, 13.10.2011
Přečteno 501x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí