Láska

Láska

Anotace: ...co dodat

Láska,
Ta něžná květina
sotva zaklíčí, hned roste
i pučit začíná
rozkvétá v ten nejněžnější květ
do rukou ji uchopit
znamená nic vůkol nevidět
za pohled na ten květ, zmírají národy a bledne celý svět
jen jednou, z plných plic, k ní přivonět
přejít pohoří i oba póly, kvůli tomu ji spatřit, uvidět
Láska,
Ta čarokrásná květina
hory přenáší i slunce zhasíná
však křehká jest a občas s trny
plašší nežli v noci pohled srny
tak vzácná, nad démanty
A přece je tu i pro nýmandy
Autor Plato, 14.10.2011
Přečteno 424x
Tipy 2
Poslední tipující: Kirké, terezkys
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezké,povedla se!!!

17.10.2011 22:19:00 | Kirké

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí