Robinson

Robinson

Anotace: ...

Z očí se sypou pomněnkový květy,
brány svých úst jsi zamkla na zámek,
z rozvitých vět, staly se holé věty,
adresát poslal lístek nazpátek.

Adresa svět
a dvě holubí pírka,
pevninu v bouři lze těžko naleznout,
vzít nový vítr do plachet
srdce svěřím do rukou zítřka,
chci MYS DOBRÉ NADĚJE obeplout.

Píšu Ti dopis prstem na vodu,
jsem Tvůj Robinson,
každý den potkávám samotu
lodní zvon
má prázdnější srdce,
umírám vzpomínkou,
na Tvoje ruce,
jež planou mi tmou.

Píšu Ti dopis prstem na vodu,
jsem Tvůj Robinson,
každý den potkávám samotu,
umírám vzpomínkou
NA TEBE
Autor Akrij8, 14.10.2011
Přečteno 305x
Tipy 8
Poslední tipující: Robin Marnolli, CULIKATÁ, la loba, Antares
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

máš v textech pěkný obrazy. díky
RM.

19.12.2012 23:26:38 | Robin Marnolli

Parádní...

14.10.2011 15:39:00 | la loba

Moc se mi líbí.

14.10.2011 13:57:00 | Antares

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí