Jsi modlitbou

Jsi modlitbou

Anotace: a tajemnou kráskou

Sbírka: Vyznání aneb Všeho moc škodí

Přišla jsi z neznáma,
vstoupila jsi do mé cesty,
šeptala jsi slova známá,
obešla jsi moje lesti.

Stala jsi se modlitbou,
odhalil jsem jen jednu část,
jsem Tvojí vášnivou zálibou,
otázky budeme si stále klást.
Autor tomtomtoma, 14.10.2011
Přečteno 450x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí