Mám tě rád

Mám tě rád

Anotace: báseň věnovaná mé největší lásce Lucce :)

Sbírka: Jen pro ni

Sám ve vaně sedávám,
když na tebe myslívám.
Kapky vody padají
a já ti šeptám potají:
Už ti nechci lhát!
Vážně! Mám tě rád!

Tvé něžné dotyky,
cítím skrz tvé polibky.
Když tě objímám,
do očí se zadívám.
Tvé krásné modré panenky
nedokážu popsat písmenky.

Skrz vůni zahanbení,
cítím tvoje pohlazení.
Ve tmě pohasíná svíčka,
zavřem spolu naše víčka.
Ukolébavka zazněla v dáli
a my jsme vedle sebe spali.
Autor Richard Ježek, 14.10.2011
Přečteno 418x
Tipy 8
Poslední tipující: Pelican, J's .., Agniezka, CULIKATÁ, Kars
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné verše. ST

19.10.2011 10:32:00 | Pelican

Upřímné popsání pocitů tvých,
líbí se mi jednoduchost a upřímnost v nich
ST

14.10.2011 20:35:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí