pokojný mdloby

pokojný mdloby

Anotace: pokoj mý zloby:Pé

dlouho jsem přemýšlel
za mlhavou zástěnou
šedivě pestrého šumu reklamní obrazovky
chtěl jsem tě vidět jak potřásáš vlasy
a stále ještě cítím
pod chodidly studený sníh
modravý plamen plynu
spaluje v mých vzpomínkách
devatenáct štědrých dnů i let

snad si vzpomeneš
na vzduch v lednové ulici
na stěny žaláře se bortící
projednou
provždy
pro mě

za mě...
Autor Krapet, 14.10.2011
Přečteno 337x
Tipy 7
Poslední tipující: Marten, Stanislav32, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Silná a citlivá báseň.

03.07.2021 10:44:42 | mkinka

jsem ráda, že jsem tě dík mkince objevila... jdu číst...

03.07.2021 10:35:08 | Sonnador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí