Mělas' pravdu

Mělas' pravdu

Anotace: O nás...třech...:-(

Mělas‘ pravdu,
žárlivost a závist,
v myšlenkách mých se skrývají.
Lapeného v pasti, jako kořist,
mě tyto pocity sžírají…

Co asi právě děláš?
Jak se cítíš?
Když jsi s ním…
Možná jen opět hledáš,
či snad myšlenkami se řítíš
a já hořce sním…

Existuje důvod, proč za to všichni trpíme?
Proč slzami skrápíme samotu?
Proč jeden bez druhého nevíme,
jak vyplnit života prázdnotu?

Dotýkáš se jeho,
stejně tak i mne.
Co však zní ze srdce Tvého?
Nebo je snad kamenné?

Láska…
…ta naděje nám všem chybí…
Autor Shadow in darkness, 15.10.2011
Přečteno 401x
Tipy 3
Poslední tipující: Písnička..., Live to fight, dream in emptiness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

JE kamenné..

15.10.2011 15:07:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí