Svítání

Svítání

Anotace: Klid v duši a tichá šeptání...

Podívej,
v mých očích září dnešní svítání,
noc mizí z mojí duše,
připadám si jiná,
klidnější,
i když moje srdce těžce bije...

Jak je ti?
Máš to, co jsi chtěl?
Nebo tě nechat mám v němém přemítání?
Andělská křídla jsi rozprostřel,
ach, lásko, ty jsi zapomněl...na svítání.
Autor terezkys, 15.10.2011
Přečteno 415x
Tipy 3
Poslední tipující: Ziky, CULIKATÁ, J's ..
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí