*Chybíš mi*

*Chybíš mi*

Anotace: Možná nás čeká dlouhé odlouení nebo se brzy uvidíme.. Však stejně mi scházíš.. Ale mou lásku k Tobě to nijak neohrozí a vím, že ani tu Tvou ne =* http://www.youtube.com/watch?v=6TNgA1Jb_C0

C...Chybí mi Tvé sladké rty...
*...Jen Tvá přítomnost plní moje sny...
H...Chybí mi dotek prstů Tvých...
*...Tvé rty..tvůj krásný smích...
Y...Chybí mi Tvé oči jiskřící...
*...Mé tělo bez Tvého otřásá se zimnicí...
B...Chybí mi Tvého těla vůně...
*...Daleko od Tebe mé srdce stůně...
Í...Chybí mi Tvůj pohled něžný...
*...S vášnivostí tkví jak obsidián sněžný..
Š...A já vím, že budeme brzy spolu zas...
*...Ani nevíš, jak chybí mi Tvůj krásný hlas...
*...Jak..Mé tělo chodí jako bez duše...
M...Muži jsou prý z Marsu a ženy z Venuše...
*...Drahý, mé srdce již dávno splynulo s tím Tvým...
I...Jsem si jista, že nikdo nás naší lásky nezbaví...
*...Nikdy bych Tě nezradila..Nepochybovala..Věříš mi...
*...Zkrátka Miláčku..Chybíš mi...

Miluji Tě, a není jediného dne (ba ho ani nebude), kdybych o Tvé lásce pochybovala. Jsi mi vším a jen mi dva, chci napsati, jeden, budeme šťastně žít i po skončení našich dnů, protože naše láska je silná, že překoná i smrt, neboť to nejhorší má za sebebou - pochyby, které už nikdy nenastanou =*
Ale proč se mi tedy stýská? Vždyť jsme spolu pořád.. V našich srdcích... =*
Autor Leedram, 15.10.2011
Přečteno 545x
Tipy 14
Poslední tipující: Anjesis, la loba, Linzerka, Rezkaaa
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jste stále spolu v myšlenkách a napojeni na sebe a máte se na co těšit...

17.10.2011 12:55:00 | la loba

Vždyť víš, že Ti věřím...
...jsi můj anděl s ohnivým peřím.
Ukázala jsi mi svého srdce krásu,
už jen v Tvé náruči hledám spásu.
Jen v Tvých očích se chci ztrácet
a jen za Tebou se do lože vracet
a šeptat Ti, že jsi jediná kterou miluji...

15.10.2011 18:22:00 | Ďábel strážný

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí