Teprve až mě neuvidíš

Teprve až mě neuvidíš

Anotace: .......

Vím že bys mi ty opuštěná
chtěla být zase o kousek blíž
protože však jsi už cizí žena
mé kroky vedou na Sibiř.
Zoufale hloupě zdůvodňuji
že nechtěl jsem si s tebou hrát
chtěl jsem tě vzít do Benátek
v gondole ti zazpívat.
Mé kroky vedou k třeskutým mrazům
(dokážu být znovu sám?)
teprve až mě neuvidíš
zvednu ruku a zamávám.
Autor Elvíra Adamsonová, 15.10.2011
Přečteno 391x
Tipy 6
Poslední tipující: něžnost-sama, HKvH, tato22, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí