Sněhová vločka

Sněhová vločka

Anotace: ...

"Koukej! Padá vločka!" Je tak a bílá a studí.
Co se to stalo? Proč se to mění?
Měníš se ty, už si mě nevšímáš,
já tu sedím, pláču a ty si užíváš.
To je konec nás dvou, chytla jsem vločku sněhovou.
Autor Teroush, 15.10.2011
Přečteno 280x
Tipy 3
Poslední tipující: Live to fight, J's ..
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí