Dopis

Dopis

Anotace: Dopis,psaníčko,vždy atˇ potěší srdíčko....

Sbírka: Psaní pro Tebe(člověče)

O poštovní schránce psal již Jiří Wolker,
mně víc než schránka její obsah zajímá.
Je napsán perem a nemusí to být vždy Parker,
hlavně že adresát jej hltá očima.

Když dopis přijde,to je vždy znamení,
že o tebe se někdo strachuje,
má milá paní,mně stačí jen vědění,
že láska ke mě u tebe neochabuje.

Proč ptám se stále na to znova,
to bych už dávno měl přeci znát.
Když v dopisech od tebe jsou ta slova,
do konce života že chceš mě milovat.
Autor jozífek, 15.10.2011
Přečteno 434x
Tipy 5
Poslední tipující: Rootness, tato22, Kars, Agniezka, Thalia
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ze života

16.10.2011 08:37:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí