Dvě

Dvě

Anotace: Někde to končí...

Dvě srdce v bouři,
na čistém moři,
už nezatouží,
a rychle shoří.

Dvě hořké slzy,
na smutné tváři,
jsou tak drzy,
že jasně září.

Dvě chladná léta,
na vesnici,
pole neosetá,
a nezrající.

Dvě mladé duše,
na úpatí skály,
stojí tuše,
že něco je pálí.
Autor Black Halo, 15.10.2011
Přečteno 299x
Tipy 2
Poslední tipující: Live to fight, Elisha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí