Díky za Tebe

Díky za Tebe

Anotace: Díky za to, že Tě mám.

Děkuji Ti za hezkou básničku,
mám Tě stále v srdíčku.

Stýská se mi strašně po Tobě,
chtěl bych sedět u Tebe.
Ty bys na mé rameno položila hlavu svou
a půjdeme vstříc k svému štěstí ve dvou.

Do očí mi tryskly slzy,
chci Tě vidět brzy.
Tys mé štěstí, které mám tak rád,
po vlasech bych Tě hladil pořád.
Autor Keyboard Boy, 14.02.2006
Přečteno 740x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí