Utrhnul jsem růži

Utrhnul jsem růži

Anotace: Utrhnul jsem jen tak růži a báseň byla hotová.

Já utrhnul dívce růži,
jenž mi otvírá svět,
dal bych jí i kytek plnou nůši,
protože je můj sladký květ.

Ten květ vidím rád,
když k ní přivoním žiju a hraju rád.
Už pro ten věčný spěch jsem rád,
že aspoň na chvilku
si můžu k Tobě přivonět.
Autor Keyboard Boy, 14.02.2006
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krasna basen...

26.07.2007 23:10:00 | Kiss.Beruska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí