Tvá ňadra

Tvá ňadra

Anotace: jedna z Tvých ozdob

Sbírka: Vyznání aneb Všeho moc škodí

Plná ňadra v zeleném tílku,
v rytmu vzdouvají se spolu,
v pohybu nahoru dolů,
probouzejí sny všech snílků.

Při chůzi rameno vykoukne,
odhalí se jemná kůže,
v barvě růžovoučké kůže,
prso se smyslně zhoupne.

Když přes prsa se pohladíš,
Tvé oči mění se v drahokam,
přes zrcadlo na Tebe koukám,
na židli s úlevou se posadíš.

Když ňadra svá odhaluješ,
brát do dlaní je chci hned,
souměrný je jejich vzhled,
tílko nahoru zadrženě vytahuješ.

Na konci skví se růžové květy,
jazyk motýlem se stává,
sladký nektar z nich sává,
propojují se v nich dva světy.

Omamná chuť mě navždy mění,
dává zapomenout na chmurné dny,
ožívají opět toužebné sny,
prolíná se mé žití i snění.

Tvá prsa jsou jednou z krás,
které Tě každý den zdobí,
kéž navždy se naše životy spojí,
ať je z druhého kousíček v nás.
Autor tomtomtoma, 16.10.2011
Přečteno 546x
Tipy 2
Poslední tipující: hatlapatla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

St za nádherné téma. :-)

17.10.2011 16:29:00 | hatlapatla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí